רון באט

סטדיו תמאטי נוף - גן שאול

מנחה - אדר' מיכל ביטון

מגיש: רון באט. מרצה: מיכל ביטון

הפרויקט נעשה כחלק מסטודיו תמטי, שנה ג' סמסטר ב'.

תכנון מחדש של גן שאול-גן הקופים ברמת גן.

קונספט התכנון עסק ביצירת נוף וטבע בתוך העיר היוצר אווירת ניתוק מהמרחב העירוני ובנוסף, יוצר נקודות תצפית לכיוון העיר ע"י מסגור הנוף בעזרת הצמחייה.

במדרון הגן בחלק הצפוני, תוכנן שביל הליכה המעניק לגן העירוני אווירה של טיול בטבע. באזור העליון בגן שוחזרו מספר פרטים ואלמנטים היסטוריים, כמו בריכת המים. בנוסף תוכננו שבילי הליכה נוספים, פינות כושר ומתקני שעשועים. במהלך התכנון היה ניסיון לשמור על האווירה הקיימת אך לגרום לגן להיות מזמין בנראות ובשימושים

הפרויקט

גיליון השראה ומפת ערכיות

תכנית מפורטת

בריכה משחוזרת ופינות ישיבה

חיבור שביל צפוני למרכז הגן ומבט למרפסת תצפית

נקודת תצפית לעיר

תכנית מפורטת בריכה

חתכים